вівторок, 18 березня 2008 14:09

Хіддінк рекламуватиме телевізори для російських багатіїв

Головний тренер збірної Росії, 61-річний голландський футбольний фахівець Гуус Хіддінк підписав контракт з південнокорейською фірмою "Samsung" і стане зіркою російської рекламної кампанії цифрового телевізора преміум-класса.

У Південній Кореї, національну збірну якої Хіддінк вивів в чвертьфінал чемпіонату світу-2002, цей контракт розцінили як нове підтвердження глибоких зв"язків голландця з корейським народом.

Згідно положенням підписаного 8 березня контракту, знаменитий тренер зніматиметься в рекламі цифрового телевізора преміум-класса KINO, призначеного для спроможних російських споживачів.

На церемонії підписання операції Гуус Хіддінк згадав про вражаючий ентузіазм і підтримцу, яку населення Південної Кореї надало йому під час світової першості.

Корейські ЗМІ нагадали і про те, що Хіддінк укріпив свою репутацію тренера-везунчика, коли з його допомогою російська збірна все ж таки потрапила на чемпіонат Європи-2008.

"Спортглавред"

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк рекламуватиме телевізори для російських багатіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі