неділя, 01 червня 2008 17:05

Хіддінк порадив Абрамовичу запросити Райкарда

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк в черговий раз спростував інформацію про свій перехід в лондонський "Челсі".

За даними низки ЗМІ, голландський фахівець входить в коло кандидатів на місце наставника лондонців, яке звільнилося після недавньої відставки Аврама Гранта.

"Ці розмови йдуть у зв"язку з тим, що я ще офіційно не уклав угоду з РФС, - заявив Хіддінк. - Я спілкувався з власником "Челсі" Романом Абрамовичем, але тема нашої розмови стосувалася тільки розвитку футболу в Росії".

Також наставник російської збірної зазначив, що ідеальним варіантом для "Челсі" може стати призначення на посаду головного тренера Франка Райкарда, який до недавнього часу очолював іспанську "Барселону".

Окрім Хіддінка і Райкарда, "Челсі" розглядає кандидатури головного тренера "Мілана" Карло Анчелотті і наставника "Блекберна" Марка Хьюза.

Кілька днів тому агент Хіддінка Кіс ван Ньювенхойзен в інтерв"ю британським ЗМІ також спростував чутки про те, що голландець незабаром очолить "Челсі".

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Хіддінк порадив Абрамовичу запросити Райкарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі