четвер, 20 березня 2008 18:47

Хіддінк новий контракт зі збірною Росії підпише 24 березня

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк офіційно продовжить контракт з Російським футбольним союзом в найближчі дні.

- Сьогодні ми зустрічалися з Хіддінком і погоджували всі деталі нового контракту. Днями ми його підпишемо, - повідомив президент РФС Віталій Мутко. - Швидше за все, це відбудеться після того, як Хіддінк повернеться з Самари.

За інформацією з джерела, близького до керівництва РФС, Хіддінк підпише контракт 24 березня - за день до вильоту збірної Росії до Бухареста на товариський матч з командою Румунії.

- Підготовка нашої команди йде за планом. Ми робимо все, щоб збірна вдало виступила на Евро-2008. Тренерський штаб остаточно укомплектований, - додав Мутко, пояснивши, що у Хіддінка з"являться два нові помічники: фізіотерапевт і тренер по фізпідготовці.

У збірній також з"являться чотири розвідники, які стежитимуть за грою суперників росіян по групі.

- Чотири скаути детально вивчатимуть гру збірних Іспанії, Швеції і Греції, коли ці команди гратимуть товариські матчі, і докладати про все Гусу Хіддінку, - сказав Мутко після вручення уболівальникам перших сертифікатів на матчі збірної Росії в Австрії і Швейцарії. - Завдання-мінімум на чемпіонаті Європи - вихід з групи.

"Спорт-экспресс" 
Зараз ви читаєте новину «Хіддінк новий контракт зі збірною Росії підпише 24 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі