вівторок, 09 вересня 2008 17:51

Хіддінк не хоче берегти Павлюченка на прохання "Тоттенхема"

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк заявив, що нападаючий Роман Павлюченко візьме участь в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Уельсом, не дивлячись на прохання англійського "Тоттенхема" поберегти гравця. За словами Хіддінка, форвард абсолютно здоровий, повідомляє інтернет-видання Sports.ru.

На прес-конференції перед матчем з Уельсом, який відбудеться 10 вересня в Москві, головний тренер російської команди розповів, що представники "Тоттенхема" прислали лист з проханням поберегти Павлюченка. Хіддінк відзначив, що футболіст протягом останнього тижня тренувався в загальній групі і медичний штаб збірної Росії дозволив йому зіграти з Уельсом.

Голландський фахівець підкреслив, що він відкритий для розмови і розраховує зустрітися з головним тренером "Тоттенхема" Хуанде Рамосом, коли поїде подивитися на один з матчів лондонської команди. Роман Павлюченко перейшов в англійський клуб з московського "Спартака" в кінці серпня 2008 року.

Матч Росія - Уельс відбудеться 10 вересня в Москві на стадіоні "Локомотив".

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк не хоче берегти Павлюченка на прохання "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі