середа, 21 грудня 2011 14:04

Хіддінк на півроку погодився очолити "Анжі" - ЗМІ

Хіддінк на півроку погодився очолити "Анжі" - ЗМІ

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк погодився очолити махачкалінський "Анжі". Тренер дав усну згоду чолі компанії Prosports Management Герману Ткаченко, який відповідає за трансферну політику "Анжі", пише голландське видання Voetbal International.

За інформацією видання, Хіддінк погодився підписати з "Анжі" контракт на півроку (тобто до кінця сезону-2011/12) з можливістю продовження ще на рік. Ткаченко, з яким тренер нібито розмовляв, Voetbal International називає "правою рукою" власника "Анжі" Сулеймана Керімова.

Останнім місцем роботи Хіддінка була збірна Туреччини, яку тренер не зміг вивести на чемпіонат Європи 2012 року. У стикових матчах за путівку на цей турнір турки програли збірній Хорватії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіддінка офіційно попросили зі збірної Туреччини

Пост головного тренера "Анжи" став вакантним у вересні, коли у відставку пішов попередній наставник команди Гаджи Гаджиєв. Виконуючим обов'язки головного тренера став Андрій Гордєєв, а його помічником - граючий тренер Роберто Карлос.

У листопаді ЗМІ повідомили, що Хіддінк вступив у переговори про роботу в "Анжі". Наприкінці листопада видання "Советский спорт" написало, що махачкалінський клуб відмовився від запрошення голландського фахівця через його невдачі у роботі зі збірними Росії і Туреччини.

Іншими кандидатами на пост головного тренера "Анжі" називалися французькі фахівці Арсен Венгер і Дідьє Дешам. Останнім часом у пресі в якості одного з претендентів на посаду наставника Махачкалінського клубу згадується тренер другої збірної Росії Юрій Красножан.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк на півроку погодився очолити "Анжі" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі