Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 18:10

Хескі займе місце Вороніна в "Ліверпулі"

Головний тренер "Ліверпуля" Рафа Бенітес, судячи з усього, не розраховує на Андрія Вороніна, після його повернення з берлінської "Герти", де форвард знаходиться в оренді до кінця сезону.

Як повідомляє sportanalytic з посиланням на The Telegraph, іспанець має намір укласти контракт з нападаючим "Вігана" Емілем Хескі, який через півроку стане вільним агентом.

Бенітес в захваті від того, яких Хескі зміг досягти результатів, після того, як залишив "Ліверпуль" в 2004. Багато хто тоді поставив хрест на його кар"єрі, але Еміль зумів повернутися в збірну Англії, де зараз є гравцем основи.

Через півроку у 30-річного форварда закінчується контракт з "Віганом" і вірогідністю того, що він опиниться в набагато серйознішому клубі достатньо велика.

"Я сподіваюся, що мене помітять інші клуби. Я опинився в дуже хорошій ситуації, але я все ще гравець "Вігана" і зроблю для цього клубу все, що зможу", - заявив Хескі.

Зараз ви читаєте новину «Хескі займе місце Вороніна в "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути