субота, 17 травня 2008 12:47

Хемілтон стане найбільш високооплачуваним британським спортсменом

Хемілтон стане найбільш високооплачуваним британським спортсменом

Віце-чемпіон світу у "Формулі-1" Льюіс Хемілтон з команди McLaren найближчим часом стане самим високооплачуваним спортсменом Великобританії, випередивши Девіда Бекхема.

Найближчим часом буде оголошено про підписання рекламного контракту між Хемілтоном і компанією Reebok, який принесе гонщикові 20 мільйонів доларів за три роки. Його загальний річний прибуток перевищить 32 мільйони доларів – саме стільки заробляє Бекхем.

Інформацію про укладення контракту з Reebok підтвердили батько пілота, Ентоні Хемілтон, і представники McLaren. Раніше шеф англійської стайні Рон Денніс не дозволяв своїм гонщикам, навіть Айртону Сенні та Алену Просту, підписувати особисті рекламні контракти з компаніями, які не є спонсорами McLaren. Проте для Хемілтона, який отримав популярність у 2007 році, коли у першому ж сезоні у "Формулі-1" до останньої гонки боровся за чемпіонський титул, зроблено виключення.

Стівен Челіотіс, керівник аналітичних компаній Centre for Brand Analysis і UK Superbrands and CoolBrands Councils, які займаються брендовими дослідженнями, заявив, що Хемілтон за кар"єру зможе заробити більше, ніж семиразовий чемпіон світу з "Формулі-1" німець Міхаель Шумахер, майно якого оцінюється в один мільярд доларів.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон стане найбільш високооплачуваним британським спортсменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі