субота, 19 липня 2008 17:37

Хемілтон сподівається на "золотий дубль" у Хоккенхаймі

На прес-конференції після кваліфікації Гран-прі Німеччини у "Формулі-1" її переможець Льюіс Хемілтон посміхався, випромінюючи при цьому впевненість і спокій:

- Я задоволений результатом, мій фінальний круг пройшов гладко. Я міг їхати ще швидше, так що сьогодні все складалося відмінно! Було дуже вітряно, і на прямих доводилося міцно тримати кермо, оскільки через раптові пориви машину могло кидати з одного боку в інший. Але мене це не торкнулося. Суперники були сильними, причому, не тільки гонщики "Феррарі" - сьогодні непогано виступили і Феттель, і Алонсо. Але ми швидкі і, сподіваюся, зможемо завтра перемогти, - говорить пілот "Макларена". - Я і раніше непогано виступав у Німеччині, і не тільки в Хоккенхаймі, але і на Нюрбургрингу, тут завжди відчувається фантастична підтримка вболівальників. День пройшов вдало, але за кваліфікацію не дають очок, їх здобуватимемо завтра. Ми з Хейккі, прикладемо максимум зусиль, щоб оформити переможний дубль.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон сподівається на "золотий дубль" у Хоккенхаймі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі