понеділок, 14 липня 2008 09:02

Хей: такого Кличка я нокаутую за три раунди

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі британець Девід Хей, який має намір продовжити свою кар"єру в суперважкому дивізіоні, був зовсім не вражений виступом володаря титулів IBF, WBO і IBO в цій вазі Володимира Кличка в суботньому бою проти обов"язкового претендента Тоні Томпсона.

Кличко нокаутував Томпсона в одинадцятому раунді, проте Хей, присутній на бою в Гамбурзі (Німеччина) в ролі глядача, заявив, що з таким боксом Кличко не протримається проти нього і трьох раундів.

"Якщо він боксуватиме проти мене таким же чином, він буде нокаутований за три раунди. Я нокаутую його першим же точним ударом. Його стиль ідеально підходить для мене. Я бачу кожен його рух ще до того, як він його починає. У Кличка немає захисту. Все, що він робив - це хапав суперника. У нього є сильний джеб і надія на свій одиночний удар справа. Кожного разу, коли він опинявся на рингу зі свіжим, швидким і сміливим суперником, він опинявся в нокауті. Я саме такий боксер. І я не хочу, щоб хто-небудь інший встиг поперед мене, і зробив з ним те, що я збираюся з ним зробити. Його стиль ідеально підходить для мене, і його чекає швидкий і глибокий нокаут".

Хей проведе свій наступний поєдинок в рамках суперважкої ваги 22 листопада в Лондоні, повідомляє Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Хей: такого Кличка я нокаутую за три раунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі