вівторок, 08 липня 2008 08:28

Хаттон проведе 2 прибуткових поєдинки і зав"яже з боксом

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Ріккі Хаттон заявив, що він має намір провести ще два поєдинки на професійному рингу, і потім піти з боксу.

У листопаді 29-річний британець зустрінеться з чемпіоном IBF в першій напівсередній вазі Полом Маліньяггі - цей поєдинок пройде в США в Нью-Йорку або Лас-Вегасі, а наступного року він завершить свою боксерську кар"єру, зустрівшись на стадіоні Уемблі в Лондоні з філіппінцем Менні Пакьяо, або, що видається маловірогідним, з екс-чемпіоном світу в шести вагових категоріях Оскаром Де Ла Хойею.

"Я завжди говорив, що не виступатиму вічно, і два наступні поєдинки стануть останніми в моїй боксерській кар"єрі, - сказав Хаттон. - В листопаді я зустрінуся з Полом Маліньяггі в Лас-Вегасі, і знов зможу привезти туди своїх надзвичайних фанатів. Якщо я здобуду перемогу - це буде мій восьмий чемпіонський титул".

Зазначимо, що батько і менеджер боксера Рей Хаттон вважає, що на поєдинок Хаттона проти Пакьяо в Лондоні може бути продано близько 100 тисяч квитків, а телетрансляція цього бою принесе значний дохід. Всього передбачається, що на двох останніх поєдинках в кар"єрі Ріккі Хаттон може заробити близько 25 мільйонів фунтів стерлінгів (50 мільйонів доларів).

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Хаттон проведе 2 прибуткових поєдинки і зав"яже з боксом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі