субота, 16 червня 2007 19:01

Харків просить у держави допомоги в підготовці до Євро-2012

Харківська міська влада просить у українського уряду допомоги в підготовці до проведення матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це на нараді, присвяченій підготовці інфраструктури українських міст до проведення Євро-2012 в Міністерстві регіонального розвитку і будівництва України, заявив Харківський міський голова Михайло Добкін, повідомляє economic-ua.com.

Харків зіткнувся з проблемою реконструкції міського стадіону і площі Конституції.

- Харківській владі також потрібна допомога уряду в будівництві 5-зіркового готелю, - додав Добкін.

За його словами, так само, місто не може провести реконструкцію всіх доріг за власні кошти.

- Ми пропонуємо частину шляхів республіканського значення, які проходять через Харків, передати на баланс держави, - підкреслив Добкін.

Планується, що матчі Євро-2012 пройдуть у Києві, Дніпропетровську, Донецьку і Львові. Польща прийме матчі у Варшаві, Вроцлаві, Гданську і Познані. Матч-відкриття відбудеться в столиці Польщі - Варшаві, а фінал першості пройде в Києві. У резерві з українського боку залишаються Харків і Одеса, з польською - Краків і Хожув.

Зараз ви читаєте новину «Харків просить у держави допомоги в підготовці до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі