четвер, 27 листопада 2008 19:32

Харків до Євро-2012 готовий краще, ніж Львів

Харків до Євро-2012 готовий краще, ніж Львів

На Міжнародній конференції, присвяченій Євро-2012, голова Комітету Верховної Ради з питань сім"ї, молоді та спорту Павло Костенко зазначив, що місто Харків готове прийняти Євро-2012, - про це повідомив один із учасників конференції, голова Координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.

Зокрема, Павло Костенко у своїй доповіді розповів, що Харків до Євро-2012 готовий. За його словами, дороги, метро, аеропорт, стадіон - все перебуває у доброму стані.

Зі свого боку віце-президент товариства "Україна-Польща" Яків Погребняк відзначив про добрий стан підготовки до Євро-2012 всіх міст України, окрім Львова. Натомість, голова польського виконавчого комітету Євро-2012 Адам Олкович наголосив, що Польща не хотіла б, аби Львів втратив шанс на проведення Євро-2012. Адже саме Польща доклала дуже багато зусиль, щоб Львів став одним із претендентів на проведення матчів чемпіонату з футболу.

Учора, 26 листопада, у Києві відбулася Міжнародна конференція "Роль державних і громадських організацій у підготовці до Євро-2012", серед організаторів якої було посольство Республіки Польщі в Україні.

У заході взяло участь близько 200 учасників. На конференції йшлося про стан підготовки України та Польщі до Євро-2012.

champion.

Зараз ви читаєте новину «Харків до Євро-2012 готовий краще, ніж Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі