четвер, 20 вересня 2007 18:26

Хаджі не потерпів втручання президента в роботу і пішов у відставку

Головний тренер "Стяуа" Георге Хаджі сьогодні, 20 вересня, на спеціальній прес-конференції оголосив про свою відставку з поcади головного тренера румунського клубу.

Перед грою першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти чеської "Славії" власник "Стяуа"  Джіджі Бекалі зажадав у наставника команди Георге Хаджі поставити гравців, яких він бажає бачити на полі, повідомляє www.football.ua.

- Я хочу, щоб нападник Ромео Сурду і півзахисник Валентин Бадої вийшли в Празі з перших хвилин. Якщо він мене не послухається, то буде звільнений, - заявив Бекалі.

Він звинуватив Хаджі в нульовій нічиї з "Рапідом" в поєдинку чемпіонату Румунії. У тій грі не брали участі ні Сурду, ні Бадої.

- Я хотів зробити з прекрасного гравця Хаджі пристойного тренера. Але він не слухає мене, - скаржився скривджений Бекалі.

Хаджі, як бачиться, не став чекати, коли йому "вкажуть за двері", а вирішив сам подати у відставку наступного дня після поразки від "Славії" з рахунком 1:2.
.
Зараз ви читаєте новину «Хаджі не потерпів втручання президента в роботу і пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі