четвер, 25 лютого 2021 11:46

Хацкевич розповів, чому не зміг виграти із "Динамо" чемпіонство

Хацкевич розповів, чому не зміг виграти із "Динамо" чемпіонство
Олександр Хацкевич зараз працює в Росії. Фото: ФК "Динамо" Київ

Колишній тренер "Динамо" Олександр Хацкевич вважає, що киянам завадили здобути чемпіонство технічна поразка від "Маріуполя" та недосвідчений склад.

У сезоні 2017/2018 кияни не поїхали на гостьовий матч в Маріуполь через побоювання за власну безпеку. У наступному сезоні кияни омолодили власний склад.

"По-перше, якщо брати 1-й рік, то команда більше була Сергія Реброва. Нам в тому чемпіонаті не вистачило матчу, який ми не зіграли у Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич знову хоче тренувати "Динамо"

Наступного року почалося серйозне омолодження команди. Пішли – Жуніор Мораєс, Дьємерсі Мбокані, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко – це група атаки. Також пішли Домагой Віда і Євген Хачеріді. Це пів команди. Це індивідуально сильні гравці, лідери у побуті і на полі, які давали результат. Коли приходить група молодих хлопців, починаються гойдалки. Звідси і хороші ігри, які у нас були і не дуже", – сказав Хацкевич в інтерв'ю SportarenaTV.

Олександр Хацкевич очолював "Динамо" з червня 2017-го по серпень 2019 рік. Наставника звільнили після провалу кваліфікації до Ліги чемпіонів. Зараз Хацкевич очолює російський "Ротор".

За час роботи в "Динамо" Хацкевич виграв 2 Суперкубки України. У своєму 1-му сезоні кияни відстали від "Шахтаря" на 6 очок, а у наступному сезоні поступилися вже 7 пунктами.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чому не зміг виграти із "Динамо" чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі