понеділок, 26 листопада 2007 16:28

Хааса в Москві ніхто не отруював

Версія про те, що тенісист збірної Німеччини Томмі Хаас був отруєний в Москві під час півфінального матчу Кубка Девіса проти Росії, не підтвердилася. Медичні тести, проведені з схвалення Міжнародної федерації тенісу (ITF), не виявили в організмі Хааса слідів отруєння.

Півфінал Кубка Девіса Россия - Німеччина проходив 21-23 вересня і завершився перемогою російської збірної з рахунком 3:2. У перший день Хаас поступився в трьох сетах Ігорю Андрєєву - 2:6, 2:6, 2:6, але надалі не зміг брати участь в матчах через напад гастроентериту.

На початку листопада інший тенісист збірної Німеччини Олександр Васке заявив, що йому відомо про отруєння Хааса. Після цього Хаас пройшов медичне обстеження в Нью-Йорку, за підсумками якого в організмі спортсмена не було знайдено ніяких слідів отруєння.

При цьому ще минулого тижня Хаас заявив, що після півфіналу Кубка Девіса пройшов дуже багато часу, тому тести не дали ніяких результатів. Проте про офіційні підсумки перевірки було оголошено тільки сьогодні, 26 листопада, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Хааса в Москві ніхто не отруював». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі