пʼятниця, 31 жовтня 2008 15:45

Гжегож Лято вибачився за свої слова у бік України

Гжегож Лято вибачився за свої слова у бік України
Новообраний президент Федерації футболу Польщі (ФФП) Гжегож Лято заявив, що його слова про те, що Польща може провести Євро-2012 з Німеччиною замість України, були спровоковані питанням журналістів.

Як повідомляє "Польське радіо", у четвер президент ФФП заявив: "Якщо Україну позбавлять Євро-2012, то ми можемо співпрацювати з Німеччиною". На що один з кандидатів на пост голови ФФП Збігнев Бонек відповів: "Це страшна політична помилка". Тоді Г. Лято сказав інакше: "Якщо щось трапиться, то ми можемо справитися і самі, тому що Краків і Хожув будуть готові".

Проте у п"ятницю вранці на іншому телеканалі новий польський керівник футболу виправдовувався, що він був спровокований питанням тележурналістки про те, яка країна, у випадку якщо Україна не встигне з підготовкою, могла б її замінити: "Скажу чесно, я зробив аналіз, хто з наших сусідів найбільш розвинений, але я сподіваюся, що наші друзі в Україні все ж встигнуть", - сказав Г. Лято.

"Комітет громадського контролю ЧЄ-2012"

Зараз ви читаєте новину «Гжегож Лято вибачився за свої слова у бік України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі