четвер, 19 вересня 2019 08:51

Гвардіола похвалив воротаря та капітана "Шахтаря"

Гвардіола похвалив воротаря та капітана "Шахтаря"
Тренер "МС" Гвардіола виділив у складі "Шахтаря" воротаря П'ятова та півзахисника Тайсона

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола прокоментував перемогу над "Шахтарем" в рамках стартового туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Чи задоволений я? Так, ми зіграли добре. Ліга чемпіонів - це турнір найсильніших команд. Якщо я можу бути чимось незадоволений, то це 10-15 хвилинами в другому таймі, коли ми могли гру достроково завершити. Але ми і так перемогли . Рухаємося далі

Що я сказав П'ятову після гри? Він один з кращих голкіперів в світі, який добре читає гру і допомагає захисникам своєї команди. Він діє в воротах як останній захисник. На мою думку, Пятов - великий талант.

Чи не перехвалюйте я "Шахтар" перед кожною нашою зустріччю з ним? Сьогодні ви бачили Тайсона на поле. Він чудовий дріблер, сьогодні він в черговий раз показав свій рівень. Ми в кожному матчі проводили проти "Шахтаря" складні матчі. Проти цієї команди завжди важливо тримати ритм, щоб домагатися позитивного результату ", - сказав Гвардіола на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Манчестер Сіті" легко переграв "Шахтар"

У наступному турі групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" 1 жовтня вдома прийматиме загребське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола похвалив воротаря та капітана "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі