вівторок, 23 жовтня 2007 16:51

Гвардіола не приймав заборонені препарати

Колишній гравець "Барселони" Хосеп Гвардіола, який завершив свою професійну кар"єру і зараз працює з молоддю каталонського клубу, виправданий аппеляційним судом після того, як раніше був засуджений умовно на сім місяців в"язниці, інформує www.football.ua.

Аналізи іспанського гравця, який тоді виступав італійський клуб "Брешіа", дали позитивний результат на наявність нандролона в крові після матчів Серії А, проти "Пьяченци" 21 жовтня і "Лацио" 4 листопада 2001 року.

Зараз адвокати гравця довели, що тоді їх клієнт був невинним, використовуючи наукові докази. Апеляційний суд відмінив покарання, оскільки провина гравця не була доведена.

- Дуже важливо було довести, що наш клієнт ні в чому не винен, і що результати аналізів, які обнародувала Антидопінгова лабораторія національного олімпійського комітету Італії, виявилися помилковими, - сказав агент колишнього іспанського футболіста.
Зараз ви читаєте новину «Гвардіола не приймав заборонені препарати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі