середа, 10 березня 2010 15:18

Гусєв спростував чутки про конфлікт із Газзаєвим

Гусєв спростував чутки про конфлікт із Газзаєвим
Півзахисник київського "Динамо" Олег Гусєв, слідом за президентом клубу Ігорем Суркісом, спростував чутки конфлікт з головним тренером команди Валерієм Газзаєвим. Про це футболіст заявив в інтерв"ю виданню "Спорт-Экспресс в Украине".

Розмови про нібито наявним конфлікті з наставником півзахисник "Динамо" охарактеризував коротко - це все дурниці. А з приводу того, чи розраховує на нього тренер в майбутньому відповів, що про "це краще запитати у нього особисто".

"На даний момент виникла така ситуація, що фізично не можу повноцінно працювати. Відразу після повернення зі зборів я застудився. Тиждень трималася температура. Перше тренування в сезоні я провів тільки за два дні до матчу з "Іллічівцем", - цитує Гусєва видання.

Півзахисник столичного клубу також відзначив, що з керівництвом вже досягнуто домовленості про продовження контракту, який закінчується наприкінці року. У найближчі дні стане відомо, коли і на який термін.

Найбільше, що зараз турбує Гусєва - травма коліна, отримана на зборах в Португалії. 17 березня гравець пройде медичне обстеження.

За матеріалами "Спорт-Экспресс в Украине", Динамо Киев от Шурика, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гусєв спростував чутки про конфлікт із Газзаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі