вівторок, 21 лютого 2017 12:32

Гусєв розповів, чому не поїхав на Євро-2016

Гусєв розповів, чому не поїхав на Євро-2016
Олег Гусєв

Колишній гравець "Динамо" Олег Гусєв розповів про те, з яких причин його не взяли на чемпіонат Європи.

"Не можу сказати, що був шок. Було видно, коли викликали хлопців і сказали, що в заявку спочатку не потраплять три, а потім виявилося, що таких гравців шість. Коли не вийшов на гру з Румунією, закралися смутні сумніви. Коли оголошували заявку і сказали, що мене викликає тренер, я вже розумів, про що йтиме розмова", - розповів Гусєв у програмі "Дубль W".

"Фоменко сказав: вибач, ми прийняли таке рішення. Найбільше мені не сподобалося, що він запропонував сказати, що у мене травма. Я сказав: "Говоріть, що хочете", побажав удачі і пішов", - зізнався Гусєв.

"Найприкріше, що у мене тоді була мета у збірній. Я мало грав, багато хто запитував, навіщо я туди їжджу. Я відповідав, що у мене 98 матчів, а мені хочеться зіграти 100. Всі про це знали", - зазначив гравець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агент Гусєва розповів про варіанти працевлаштування гравця

"Для мене було незрозуміло не те, що мене не взяли на Євро. Як можна зрозуміти, коли роблять одну заміну у товариському матчі з "Уельсом"? Я був у більшому шоці, ніж від непотрапляння на чемпіонат Європи", - сказав футболіст.

Гусєв перебуває у статусі вільного агента і займається пошуком нового клубу.

Зараз ви читаєте новину «Гусєв розповів, чому не поїхав на Євро-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі