пʼятниця, 12 листопада 2010 17:28

ГРВІ дала Мхітаряну ускладнення на ноги

ГРВІ дала Мхітаряну ускладнення на ноги

Останнім часом з приводу стану здоров'я Генріха Мхітаряна поширюється багато суперечливої інформації, тому кореспондент armfootball.com вирішив все уточнити у мами півзахисника збірної Вірменії та донецького "Шахтаря" Марії Тащян, що працює в ФФА.

"Медобстеження показало, що Генріх заражений ГРВІ та лікування досить затягнулося. Просто люди трохи неправильно зрозуміли, оскільки ГРВІ не означає, що людина обов'язково хворіє на грип. ГРВІ може бути у вигляді будь-якого вірусу.

У даному випадку вірус дав ускладнення на ноги Генріха. Це не пов'язано з проблемами спини і, не думаю, що є наслідком великих навантажень. Просто через вірус у Генріха були запалені нерви.

Він тривалий час не тренувався, проходив курс лікування в лікарні. Зараз вже поступово відновлюється і два дні, як тренується за індивідуальною програмою. Поки важко сказати, коли він повернеться в стрій і тим більше, знайде колишню форму.

Проблема ще полягає в тому, що Генріх поки не може тренуватися на повну силу і відчуває болю в області попереку. Хоча особливого приводу для серйозного занепокоєння немає, проте для повного одужання буде потрібно досить-таки тривалий час", - сказала Марія Тащян.

За матеріалами armfootball.com

Зараз ви читаєте новину «ГРВІ дала Мхітаряну ускладнення на ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі