вівторок, 18 грудня 2007 11:56

Грузинський футболіст перестріляв родичів, які не дозволяли йому одружуватися

20-річний футболіст грузинської команди "Сионі" (Болніси) Ніка Надірадзе зізнався в тому, що 14 грудня в квартирі батьків в Кутаїсі убив свого батька, відомого дитячого тренера Темурі Надірадзе, матір, старшого брата і невістку.

Визнання Нікі Надірадзе, зняте на відеокамеру прес-службою правоохоронних органів, показала тбіліська телекомпанія "Руставі-2". Футболіст мотивував свої дії тим, що батьки і родичі "не дозволяли йому одружуватися". Він також розповів, як убив членів своєї сім"ї.

Темурі Надірадзе, його дружина, старший (24-річний) син і невістка були знайдені убитими з вогнепальної зброї 14 грудня в квартирі в Кутаїсі. Вночі 15 грудня Ніка був затриманий біля міста Мцхета на сході Грузії, куди він попрямував на машині з Кутаїсі.

Темурі Надірадзе був відомим тренером. На початку і в середині 90-х років він був дитячим тренером футболіста збірної Грузії Малхаза Асатіані (народився і виріс в Кутаїси), який в останні 5 років грає за московський "Локомотив". Останніми роками Надірадзе працював тренером в дитячій футбольній школі кутаїсського "Торпедо", повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Грузинський футболіст перестріляв родичів, які не дозволяли йому одружуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі