четвер, 05 травня 2011 11:12

Грузинські футболісти потрапили в поліцію за нецензурну лайку під час матчу

Грузинські футболісти потрапили в поліцію за нецензурну лайку під час матчу

У Грузії за нецензурні висловлювання під час матчу затримано двох футболістів, повідомляє "Грузія Online ". Це гравці Руставського клубу "Олімпі" Лексо Квахадзе і Лука Размадзе.

За інформацією видання, інцидент, у зв'язку з яким затримали футболістів, стався на матчі між командами "Олімпі" і "Зестафоні". Тоді Квахадзе і Размадзе облаяли суддю і за це були вилучені з поля.

Пізніше в поліцію надійшла скарга на футболістів (від кого, не уточнюється). Їх звинуватили в "нецензурній лайці у громадському місці".

Поліція затримала Квахадзе і Размадзе вранці 3 травня. У той же день відбувся суд, який оштрафував кожного на сто ларі (близько 60 доларів). Після сплати штрафу футболісти були звільнені.

За інформацією видання, цим гравцям також був призначений штраф з боку дисциплінарного комітету Федерації футболу Грузії. Правда, в цьому випадку сума була більше - 600 ларі.

Зараз ви читаєте новину «Грузинські футболісти потрапили в поліцію за нецензурну лайку під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі