понеділок, 16 липня 2007 14:26

Грузин проплив 8 кілометрів з мобільним телефоном та прапором в руках

Грузинський інженер-будівельник Беглар Елбакідзе, 47 років, минулої неділі в рамках марафонського запливу на встановлення ряду світових рекордів проплив 8 кілометрів по Тбіліському морю без допомоги рук, повідомляє newsru.com.

Рекордсмен, використавши давньогрузинський стиль плавання, тільки за допомогою ніг за 3 години 28 хвилин без ласт і спеціального костюма подолав цю дистанцію з піднятими вгору руками, тримаючи в одній з них мобільний телефон, а в іншій - грузинський прапор. Надалі Елкабідзе має намір проплисти без використання рук від Батумі до Кобулеті, покривши відстань 25 км.

Ще одним учасником марафонського запливу був 70-річний тренер з плаванню, ветеран спорту Олександр Тутберідзе, який, використовуючи вільний стиль плавання, без зупинки, ласт і спеціального костюма переплив Тбіліське море, подолавши дистанцію більше 11 км. за 4 години 7 хвилин.

Недільний заплив обох учасників на Тбіліському морі проходив за складних умов - сильного вітру (близько 20 метрів в секунду) і хвилювання на морі. Учасників запливу супроводжувала команда рятувальників.

Зараз ви читаєте новину «Грузин проплив 8 кілометрів з мобільним телефоном та прапором в руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі