пʼятниця, 02 листопада 2007 13:09

Групу Мішина залишила чемпіонка Росії з фігурного катання

17-річна російська фігуристка, чемпіонка Росії і учасниця чемпіонату Європи 2007 року Ксенія Дороніна в кінці вересня залишила групу Олексія і Тетяни Мішиних і перейшла тренуватися до Алли Пятової. Про причини зміни тренера Ксенія Дороніна розповіла Агентству спортивної інформації "Весь спорт".

- Багато хто зі здивуванням і нерозумінням поставився до мого рішення піти з групи Мішиних, - розповіла Ксенія Дороніна. - З одного боку, минулий сезон вийшов для мене дуже вдалим – я перемогла на національному чемпіонаті, а з іншого боку не дуже – я відверто провалилася на чемпіонаті Європи. Але причина мого переходу зовсім не пов"язана з моїми спортивними результатами. Вийшло так, що ми з Олексієм Миколайовичем втратили контакт, зв"язок тренер – учень, який дуже важливий у тренувальному процесі. Я вирішила перейти в групу Алли Яківни Пятової. Вона дуже досвідчений фахівець, який спеціалізується, головним чином, на жіночому одиночному катанні. Крім того, на моє рішення багато в чому вплинув прогрес учениці Алли Пятової – Олени Леонової, яка зараз упевнено займає місце лідера юніорської збірної країни. У нову групу я перейшла 25 вересня. Як би там не було – я дуже вдячна Олексію і Тетяні Мішиним за все те, що вони в мене вклали.

Зараз ви читаєте новину «Групу Мішина залишила чемпіонка Росії з фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі