четвер, 22 травня 2008 17:03

Гризлов написав футбольний марш

Спікер Держдуми, голова Вищої ради партії "Єдина Росія" Борис Гризлов написав футбольний марш під назвою "Росія, вперед! Настала наша черга!" ("Россия вперёд! Настал наш черёд!").

У четвер у думському управлінні по зв"язках з громадськістю і взаємодії зі ЗМІ журналістам роздали диски з цим маршем, слова і музику якого написав Гризлов.
Його лейтмотив: "Росія, вперед! Настала наша черга! Росія, вперед! Перемога нас чекає!" У цій "оді" футболу і російським футболістам її автор закликає "зібратися і битися, боротися, кусатися, але вирвати перемогу на всіх".

Марш пронизаний духом патріотизму, оскільки в трактуванні автора футбол - це не тільки спортивна гра, і сенс її змінюється, "коли на тебе з надією дивиться країна".

Гризлов очолює футбольну збірну Держдуми і Ради Федерації. У матчах з парламентарями інших країн, зокрема з Німеччини і Італії, російська команда завжди тільки перемагала, повідомляє "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Гризлов написав футбольний марш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі