вівторок, 25 березня 2008 08:32

Гретцкі відмовився очолити хокейну збірну Канади на ЧС

Наставник "Фіникс Койотс" Уейн Гретцкі відмовився від поста головного тренера збірної Канади на майбутньому чемпіонаті світу. Генеральний менеджер канадців Стів Айзерман запропонував цей пост Гретцкі, але той вважає, що на сьогодні є інші, більш кваліфіковані кандидати на цю посаду.

Окрім Гретцкі тренерський пост збірної може бути запропонований наставникові "Едмонтона" Крейгу Мактавішу, Лінді Раффу ("Баффало"), Кену Хічкоку ("Коламбус"), а також не виключається повернення торішнього тріумфатора світової першості Енді Мюррея, який працює нині в "Сент-Луїсі". Що стосується Гретцкі, то він проводить на посаді головного тренера "Койотів" третій сезон і результатом похвалитися не може: "Фіникс" знов не потрапляє в плей-офф.

Нагадаємо, що напередодні від поїздки на чемпіонат світу відмовився й інший іменитий канадець - лідер "Тампи" Венсан Лекавальє.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Гретцкі відмовився очолити хокейну збірну Канади на ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі