субота, 23 травня 2020 12:30

Грецький клуб уріже зарплату Чигринському

Грецький клуб уріже зарплату Чигринському
За кар'єруЧигринський пограв за "Шахтар", "Барселону" й "Дніпро". Фото ФК АЕК

Український захисник АЕКа Дмитро Чигринський може отримати новий повноцінний контракт з грецьким клубом, тільки якщо зіграє 25 матчів в сезоні.

На даний момент 33-річний захисник має на рахунку 17 зіграних матчів у всіх турнірах. Відповідно, йому потрібно зіграти ще в 8 зустрічах. В протилежному випадку, його контракт на існуючих умовах продовжений не буде. Про це пише sport.ua

АЕК зацікавлений в тому, щоб український футболіст залишився, і хоче запропонувати йому угоду не на два роки, а по схемі 1+1.

На даний момент Чигринський отримує в грецькому клубі 400-450 тисяч євро в рік, але через величезну кількістіь травм він зможе отримати лише зменшений варіант цієї суми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чигринський опинився в поганій компанії

Повідомляється, що на Дмитра розраховує головний тренер команди Массімо Каррера, який сам грав до 40 років. Чигринський показав себе як лідер роздягальні, його присутність в команді надихає інших футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Грецький клуб уріже зарплату Чигринському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі