вівторок, 15 січня 2008 16:29

Грецьких фанатів на Australian Open полили з водометів

На Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу поліцейські вигнали декількох грецьких уболівальників з матчу першого кола між греком Константіносом Економідісом і аргентинцем Фернандо Гонсалесом. Фанати дуже бурхливо підтримували Економідіса, порушуючи встановлені правила, повідомляє Reuters.

Інцидент трапився у другому сеті матчу за рахунку 6:4, 1:2 на користь Гонсалеса. Фанати грецького тенісиста голосно виспівували пісні в перервах між розіграшами, що в тенісі не прийнято. Організатори Australian Open порівняли їх дії з поведінкою уболівальників під час матчів Кубка Девіса або під час футбольних ігор.

За свідченнями очевидців, поліцейським довелося застосувати спеціальні водомети. У результаті п"ятеро грецьких уболівальників вивели зі стадіону,. Їм заборонили відвідувати матчі Australian Open протягом найближчих 24 годин.

Матч Гонсалес - Економідіс перервали на десять хвилин. У результаті чилієць, посіяний на Australian Open під сьомим номером, довів зустріч до перемоги - 6:4, 7:6 (7:2), 6:1.

Зараз ви читаєте новину «Грецьких фанатів на Australian Open полили з водометів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі