вівторок, 07 жовтня 2008 20:06

Гравець "Роми" став жертвою спартанської дисципліни клубу

Як стало відомо, вчора відбулася зустріч між президентом "Роми" Роселло Сенсі і директорами "вовків" Бруно Конті і Даніеле Праде.

Керівництво "джаллороссі" прийняло ряд нововведень, які можуть значно вплинути на атмосферу всередині колективу. Перш за все, всі троє одноголосно виразили свою підтримку Лучано Спаллетті. Адже саме тренерові належить повернути команді колишні настрій і гру.

По-друге, значно посилилися покарання за порушення дисципліни: Мексесу, наприклад, необхідно буде заплатити 30 відсотків своєї місячної зарплати за вилучення в матчі з "Сієною". А це, не мало не багато, 80 тисяч євро!

Також керівники столичної команди, вирішили поборотися з представниками національних збірних, які викликають футболістів, які ще не відновилися після травм і пошкоджень. Римлянам не вдалося домовитися з Дунгою, а ось Мірко Вучиніч все-таки залишиться в Римі, щоб до кінця пройти курс лікування.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Роми" став жертвою спартанської дисципліни клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі