Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 18:35

Гравець "Бірмінгема" подарував "Мерседес" хлопцю, який доглядав за його бутсами

Футболіст англійського клубу "Бірмінгем" Олівьє Капо подарував 20-річному Джеймсу Макпайку, який доглядає за взуттям гравця, автомобіль марки "Мерседес" вартістю 30 тисяч фунтів стерлінгів (58,4 тисяч доларів). Крім того, Капо погодився оплачувати страховку машини, що виявилося Макпайку не по кишені.

Макпайк повинен був доглядати за бутсами футболіста впродовж всього сезону-2007/08, який завершився 11 травня. Зазвичай після закінчення сезону гравці дарували свої бутси, але Макпайк отримав від Капо "Мерседес". Окрім цієї машини у півзахисника є ще автомобілі марок "Порше" і "Хаммер".

Головний тренер "Бірмінгема" Алекс Макліш зазначив, що цей вчинок дуже добре характеризує щедру натуру Капо. Наставник розповів, що коли йому стало відомо про цю історію, він жартома запитав гравця, що він збирається робити з будинком в Італії, купленим під час виступів за "Ювентус". Капо відповів, що нерухомість він залишить собі.

Француз Олівьє Капо, якому 27 вересня виповниться 28 років, починав кар"єру в "Осері", а з 2004 по 2007 роки виступав за "Ювентус", але рідко виходив на поле. Сезон-2005/06 він провів в оренді у французькому "Монако", а сезон-2006/07 - в іспанському "Леванте". Влітку 2007 року контракт Капо за три мільйони фунтів стерлінгів викупив "Бірмінгем". За підсумками минулого сезону команда вилетіла з англійської прем"єр-ліги.

У період з 2004 по 2006 роки Капо провів дев"ять матчів за збірну Франції.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Гравець "Бірмінгема" подарував "Мерседес" хлопцю, який доглядав за його бутсами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути