четвер, 25 грудня 2008 14:31

Гравець донецького "Металурга" стане скаутом "Вердера"

Колишній нападаючий "Вердера" Аїлтон, який виступає за австрійську "Альтахе" на правах оренди у донецького "Металурга", може повернутися в бременський клуб. Не як футболіст. Цілком можливо, що вередливий бразилець стане скаутом "Вердера" по Південній Америці.

У 35-річного Аїлтона закінчилася піврічна оренда і по взаємній згоді сторін, бразилець не продовжив контракт. Річ у тому, що "Ведмежа" кілька разів проігнорувало тренування команди і не готувалося до останньої гри з "Зальцбургом".

У результаті керівництво клубу і тренерський штаб вирішили відмовитися від послуг колись найкращого бомбардира німецької Бундесліги. Бразилець зовсім не горить особливим бажанням повертатися до "холодної" України, тому, швидше за все, ухвалить рішення завершити ігрову кар"єру.

"Думаю, у нас є перспектива співпраці", - заявив спортивний директор "Вердера" Клаус Аллофс.

"Я добре знаю менталітет бразильців і можу відразу визначити, наскільки він підійде "Вердеру" і німецькому футболу", - практично погодився з пропозицією Аїлтон.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Гравець донецького "Металурга" стане скаутом "Вердера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі