четвер, 03 вересня 2009 15:45

Гравця "Закарпаття" звинувачують у згвалтуванні

Гравця "Закарпаття" звинувачують у згвалтуванні

Гравець футбольного клубу "Закарпаття" (Ужгород) нігерієць Чарлес Невуче може бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Як стало відомо власному кореспондентові Mignews.com.ua в Ужгороді з достовірних джерел в правоохоронних органах, напередодні місцева мешканка написала заяву в міліцію, в якій звинувачує футболіста в згвалтуванні.

У заяві потерпілої указано, що 29 серпня цього року вона, футболіст Чарлес Невуче і його друг випивали в одному з міських барів. Після чого поїхали в тихе місце, де між ними відбулася інтимна близькість. Наступного дня молода ужгородка пішла у відділення міліції і написала заяву про згвалтування.

Сам Чарлес стверджує, що з цією дівчиною він зустрічається більше семи місяців і секс у них був неодноразово.

За даною заявою ведеться слідство. За інформацією нашого джерела, співробітники міліції розглядають також версію, що дівчина, заявивши про згвалтування, просто вирішила заробити грошей. Правда, офіційно в прес-службі Ужгородського управління міліції коментувати ситуацію кореспондентові Mignews.com.ua відмовилися.

Відзначимо, що гравець ФК "Закарпаття" Чарлес Невуче проживає в Ужгороді з 2006 року, тобто з того моменту, коли почав грати за ужгородську команду.

За матеріалами Террикон, MigNews

Зараз ви читаєте новину «Гравця "Закарпаття" звинувачують у згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі