четвер, 04 вересня 2008 08:47

Гравця "Челсі" дискваліфікували на рік за плювок в арбітра

Гравця "Челсі" дискваліфікували на рік за плювок в арбітра

Дисциплінарна комісія ФІФА дискваліфікувала гравця збірної Сербії Слободана Райковіча на один рік за плювок в суддю матчу Сербія - Аргентина в груповому турнірі Олімпійських ігор-2008, повідомляє  РІА "Новости"  з посиланням на Футбольний союз Сербії (ФСС).

Після свистка про закінчення зустрічі, що відбулася 13 серпня і закінчилася поразкою сербів 0:2, незадоволений суддівством Райковіч при свідках плюнув в головного арбітра матчу Абдукара Аль-Хілялі з Омана.

За неспортивну поведінку дисциплінарна комісія в Цюріху винесла вирок не тільки про відлучення гравця від всіх змагань, але й про сплату ним штрафу в дві тисячі швейцарських франків.

"Плювок в суддю вважається надзвичайно серйозною провиною нарівні з фізичною дією, дискваліфікація не може бути обмежена лише виступом в міжнародних зустрічах", - говориться в повідомленні ФІФА, поширеному ФСС.

Райковічу 19 років, він вважається одним з найперспективніших молодих футболістів Сербії. Гравець має контракт з лондонським "Челсі", але на правах оренди виступає за голландський "Твенте".

Зараз ви читаєте новину «Гравця "Челсі" дискваліфікували на рік за плювок в арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі