понеділок, 07 липня 2008 14:38

Гравців "Таврії" затримали на молдавській митниці

Під час виїзду на матч Кубка Інтертото з футболістами нашої команди відбувся украй неприємний інцидент. Чотири легіонери "Таврії" -Тодіч, Ідахор, Любеновіч і Маркович - були затримані співробітниками імміграційної служби на кордоні з Молдовою, повідомляє sport.com.ua з посиланням на газету "Жизнь как она есть".

- Ситуація була з розряду нереальних, - заявив генеральний директор "Таврії" Микола Гостєв. - Молдавська сторона зробила все, щоб позбавити нас ключових гравців. Головною зачіпкою для цього беззаконня послужило те, що у хлопців не була оформлена подвійна віза. У результаті їх затримали і протримали на митниці майже добу. Зрозуміло, це відбилося і на моральному стані гравців команди, і на кінцевому результаті.

Матч закінчився нульовою нічиєю. Тепер завдання виходу в наступний етап підопічним Михайла Фоменко доведеться вирішувати на батьківщині 13 липня.

Зараз ви читаєте новину «Гравців "Таврії" затримали на молдавській митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі