пʼятниця, 31 липня 2009 16:54

Гравців "Хапоеля" звинуватили у згвалтуванні після перемоги у матчі Ліги Європи

Гравців "Хапоеля" звинуватили у згвалтуванні після перемоги у матчі Ліги Європи

Двох футболістів ізраїльського клубу "Хапоель" з Тель-Авіва звинуватили у згвалтуванні мешканки шведського міста Гетеборг. 30 липня "Хапоель" зустрічався з "Гетеборгом" в рамках Ліги Європи, а в ніч на 31 липня в місцевому аеропорту поліція затримала двох гравців команди - ізраїльтянина Ітая Шехтера (на фото) і бразильця Дугласа да Сілву, пише ізраїльське видання The Jerusalem Post.

Матч "Гетеборг" - "Хапоель" (1:3) завершився ввечері 30 липня. Футболістам ізраїльського клубу надали вільний час до двох годинників ночі, коли команда відправилася в аеропорт.

За словами жінки, яка звинувачує Шехтера і да Сілву, гравці запросили її у своїй номер і згвалтували. У готелі Гетеборга Шехтер і да Сілва проживали в одній кімнаті. Футболісти заперечують свою провину і говорять, що жінка зажадала у них грошей і почала шантажувати.

Разом з Шехтером і да Сілвою в Швеції залишився директор "Хапоеля" Морді Дадон, а решта всіх членів клуби вилетіли до Ізраїлю. Єврейська діаспора в Гетеборзі вже найняла адвоката для захисту футболістів. Очікується, що пізніше за 31 липень в Гетеборг прибуде консул Ізраїлю в Швеції.

За інформацією ізраїльського видання Haaretz, Шехтер і да Сілва після гри з "Гетеборгом" викликали двох повій, а надалі сторони розійшлися в ціні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравців "Хапоеля" звинуватили у згвалтуванні після перемоги у матчі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі