четвер, 15 листопада 2007 12:01

Гравців для донецького "Шахтаря" підбиратиме голландець

Голландець Ян Штрєєр, який останні десять років працював спортивним директором "Вітесса", очолив селекційну службу донецького "Шахтаря", інформує www.eurosport.ru.

- По-справжньому зоряні гравці в клуби України або Росії їдуть поки не дуже охоче, проте поява тут таких тренерів, як Гус Хіддінк і Дік Адвокат, дарує надію, що в майбутньому ситуація зміниться до кращого - сказав голландський фахівець.

"Шахтар" стає все більш інтернаціональним не тільки по лінії гравців (кольори донецького клубу разом з українцями зараз захищають футболісти з Бразилії, Румунії, Мексики, Італії, Хорватії, Сербії, Чехії), але і по адміністративній. Головний тренер і тренер воротарів в стані чемпіона України - румуни, два тренери по фізпідготовці - італійці, глава медичної служби - іспанець, футбольною академією і селекційною службою керують голландці, два масажисти з Румунії і Хорватії.
Зараз ви читаєте новину «Гравців для донецького "Шахтаря" підбиратиме голландець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі