пʼятниця, 16 березня 2007 17:02

Гравці збірної Білорусії з футболу влаштували в поїзді п"яний дебош

Олег Страханович та В"ячеслав Глєб,молодший брат гравця лондонського "Арсеналу" Олександра Глєба, влаштували п"яний дебош в поїзді сполученням "Мінськ-Вільнюс", повідомляє "Прессбол".

Півзахисники литовського "Каунаса" та збірної Білорусії всю дорогу вживали спиртні напої та вели себе по-хамськи. Литовські прикордонники при перетині кордону зробили їм зауваження, але воно лише розпалило ситуацію. В результаті Страханович був затриманий та знятий з поїзда, а Глєб заспокоївся та перестав буянити.

- Страханович в нетверезому стані штовхав провідницю та погрожував їй. Ми зняли Страхановича з поїзда та направили його у витверезник. З документами все було гаразд, але в крові виявлено 1,8 промілле алкоголю, що відповідає 400 грамам горілки, - сказав литовський прикордонник.

Така ситуація погіршує шанси на перехід обох футболістів у шотландський "Хартс", яким володіє литовський бізнесмен Олександр Романов. А він терпіти не може гравців, які схильні до вживання алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Білорусії з футболу влаштували в поїзді п"яний дебош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі