вівторок, 07 жовтня 2008 14:23

Гравці та керівники "Металіста" - про результати жеребкування Кубка УЄФА

Генеральний директор ФК "Металіст", Сергій Вікторович Волік

- Результатом жеребкування Кубка УЄФА дуже задоволений. Нам попалися хороші суперники. Всі команди гідні пошани, клуби з великими традиціями. Все залежатиме від того, з ким гратимемо удома. Краще - з "Галатасараєм" і "Олімпіакосом".

Марко Девіч

- Група нам попалася дуже сильна і проте дуже цікава. Безумовно, я хотів зіграти з "Міланом", але він не попався. У нашій групі всі рівні команди, але виділив би "Галатасарай" і "Бенфіку". В цілому, ми постараємося продемонструвати хороший футбол і шанси вийти з групи у нас є.

Сергій Валяєв:

- Перші враження про жеребкування?

- Нічого нового вам не скажу. Всі команди - перевірені бійці, брали участь як в іграх Кубка УЄФА, так і Ліги Чемпіонів. Справжні міцні європейські команди.

- В процесі жеребкування утворилися групи. Якісь - сильніші, якісь - слабші. Куди хотілося більше потрапити? Наприклад, багато хто боявся груп "А" і "С"

- Скажу чесно, в прямому ефірі жеребкування не бачив, тому не можу відповісти. У будь-якому випадку, на цій стадії слабких суперників немає, і всі вони серйозні. Буде цікаво перевірити себе з подібними командами. Думаю, всіх нас чекає неоцінимий досвід: і гравців, і тренерського складу. У такому режимі нам ще не доводилося грати. Важко буде всім, і майстерність доведеться проявляти і тренерам, і гравцям. Необхідно правильно підготуватися до гри, налашьуватися, розподілити навантаження - адже ми гратимемо на три фронти!

- Поки невідомо, з якими командами гратимемо удома, а з якими - в гостях. Куди хотілося б поїхати?

- Чесно кажучи, я не був в Греції і Португалії, хотілося б потрапити туди. А з "Гертою" і "Галатасараєм" можна зіграти вдома. У будь-якому випадку, я впевнений, що ми поборемося, а вдома гратимемо з подвоєною енергією, адже за нас гратиме 12-й гравець - трибуни. Я хочу подякувати нашим вболівальникам за ту неймовірну підтримку, яку вони нам надали в матчі проти "Бешикташа". Наші фани - кращі в країні, а те, що вони влаштували на домашньому матчі з турками - взагалі вищий рівень! На рідному стадіоні ми можемо грати проти будь-якого суперника!

Прес-служба "Металіста"

Зараз ви читаєте новину «Гравці та керівники "Металіста" - про результати жеребкування Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі