вівторок, 12 серпня 2008 13:47

Гравці "Селтіка" влаштували бійку в нічному клубі

Футболіст шотландського "Селтіка" Даррен О"Ді був затриманий поліцією за бійку в одному з нічних клубів Глазго. У бійці також брав участь його партнер по команді Скотт Браун, який отримав незначні травми.

Інцидент стався в ніч з 10 на 11 серпня в нічному клубі "Бамбу". Поліція затримала О"Ді за порушення громадського порядку. Футболіста оштрафували на 40 фунтів стерлінгів (51 євро) і незабаром відпустили.

Також було затримано двох молодих людей віком 18 і 19 років, які підозрюються в нападі на Брауна. Подальшим розслідуванням займеться прокуратура.

У "Бамбу", популярному закладі серед футболістів, декілька гравців "Селтіка" святкували успішний старт в чемпіонаті Шотландії. В неділю, 10 серпня, клуб з Глазго в першому турі переграв на своєму полі "Сент-Міррен" з рахунком 1:0. Скотт Браун провів на полі всі 90 хвилин, а Даррен О"Ді залишився на лавці запасних.

О"Ді є капітаном молодіжної збірної Ірландії (гравці не старші 21 року). У травні 2008 року головний тренер першої збірної Джованні Трапаттоні викликав його в команду. Футболіст є племінником міністра оборони Ірландії Віллі О"Ді.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Селтіка" влаштували бійку в нічному клубі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі