пʼятниця, 09 січня 2009 09:01

Гравці "Шахтаря" веселились на медогляді (ФОТО)
12

8 cічня футболісти головної команди "Шахтар" почали підготовку до майбутніх футбольних баталій з ретельного медичного огляду. У похід по лікарні відправилися перші 8 гравців.

В той час, як основна маса "гірників" намотувала кілометри на першому кросі в новому році, Олександр Кучер, Рустам Худжамов, Олексій Гай, Олександр Гладкий, Богдан Шуст, Дмитро Чигринський, Олександр Чижов і Олексій Полянський у супроводі командного лікаря Артура Глущенка прибули в діагностичний центр лікарні ім. Калініна. І тут же розбіглися по кабінетах.

— Ми розділили футболістів на три групи. Першими медогляд проходять українці, пізніше — змішані групи — говорить Артур Глущенко. — Тут вони здають кров для аналізу, роблять флюорографію, перевіряють функції зовнішнього дихання, проходять УЗД серця і внутрішніх органів. Друга частина обстеження проводиться вже на базі "Кірша". Там ми перевіримо у футболістів опорно-руховий апарат, виміряємо зріст, вагу і так далі.

Прес-служба ФК "Шахтар"



















Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" веселились на медогляді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі