понеділок, 02 квітня 2007 16:36

Гравці "Роми" попередили Криштіану Рональду

В середу, 4 квітня, у Римі відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, у якому місцева "Рома" прийматиме англійський "Манчестер Юнайтед". Чи зможуть гості поїхати додому у доброму гуморі, багато в чому залежатиме від гри зірки "манкуніанців" Кріштіану Роналду, 22 роки. Гравці "Роми" Крістіан Пануччі, 33 года, і Мансині, 26 років, попередили Роналду, щоб він в цьому поєдинку не чекав захисту від суддів, повідомляє www.sport.com.ua.

Колишній захисник "Челсі" Пануччі заявив: "Клас Роналду не викликає сумнівів. Але, мені здається, він зловживає своїм дріблінгом і завжди імітує падіння. Багато що залежатиме від судді, але в Римі Роналду не буде таким сміливим, тому що ми не піддамося на його провокації".

До партнера по команді приєднався і бразилець Мансині: "Я дивився матчі Прем"єр-ліги і відзначив, що до Роналду завжди прихильно відносяться арбітри. Вони приймають свої рішення на його користь. Правда, я не думаю, що те ж саме буде в середу".

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Роми" попередили Криштіану Рональду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі