неділя, 01 березня 2009 16:52

Гравці "Металіста" і "Шахтаря" на розхват в Європі

Гравці "Металіста" і "Шахтаря" на розхват в Європі

Блискучий виступ "Металіста" на європейській арені не пройшов повз увагу провідних європейських клубів. За повідомленнями Transfer Market Web, "Тоттенхем", "Ліон" і "Вердер" вже "взяли на олівець" футболістів харківської команди.

Як повідомляє онлайн-видання, особливо це стосується 24-річного сенегальського захисника Папа Гуйє і 23-річного бразильського форварда Джексона Коельо.

Як стверджує англійський таблоїд Daily Mirror, англійські клуби "Тоттенхем" і "Астон Вілла" пильно стежать за лівим захисником донецького "Шахтаря" і збірної Румунії Разваном Рацем.

Очевидно, "Тоттенхем" переконався в професійних якостях румуна після того, як Рац і його товариші вибили лондонців з 1/16 Кубка УЄФА в ході двоматчевого протистояння.

"Шахтар" зможе відпустити Раца за компенсацію не менше, ніж в 6-7 мільйонів євро

За інформацією англійського джерела, Разван Рац вже обговорює з керівництвом донецького клубу можливість переходу. Передбачається, що 27-річний захисник зможе переїхати до Англії в обмін на 5 мільйонів євро.

Рац в одному зі своїх недавніх інтерв"ю згадав про те, що "Шахтар" зможе відпустити його за компенсацію не менше, ніж в 6-7 мільйонів євро, повідомляє terrikon.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" і "Шахтаря" на розхват в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі