четвер, 13 листопада 2008 09:56

Гравці "Динамо" розповіли про матч та шок від травми Романчука

Після гри зі "Сталлю" футболісти "Динамо" були задоволені перемогою, але засмучені серйозною травмою свого партнера по команді Олександра Романчука, про що сказали в інтерв"ю журналістам.

Олег ГУСЄВ, півзахисник "Динамо":

- Я думаю, перший тайм показав, що ми набагато сильніші, навіть без основних футболістів. Результат був досягнутий в першому таймі, тому в другому ми просто хотіли довести гру до кінця, але все затьмарилося серйозною травмою Саші Романчука. Ця гра не коштувала таких жертв і того, щоб так стрибати, намагаючись зіграти в м"яч.

- Ви самі сьогодні вперше грали після травми. Боязні не було?

- Так, підсвідомо, напевно, був такий момент. Але на гру настроювався серйозно, все-таки перед цим вже провів два матчі за "дубль". Тому це вже мій третій поєдинок, і можу сказати, що з кожною грою відчуваю себе все більш впевнено.

- Курйозний гол і травма команду надломили?

- Більше надломила травма. Не щодня футболісти отримують такі пошкодження. Зараз всі думають тільки про те, як би безболісно довезти Сашу до Києва і зробити все, щоб він скоріше видужав і повернувся.

- А ви вже в строю на 100%? Тренуєтеся, як завжди?

- Так, але свою готовність назвати стовідсотковою ще не можу.

- Що говорить Сьомін? Поки гратимете за "дубль"?

- Поки нічого не говорить. Подивимося.

Микола МОРОЗЮК, півзахисник "Динамо":

- Я б не сказав, що при жеребкуванні цієї стадії Кубка України нам особливо повезло з суперником. "Сталь" хоч і нижча за класом, але вона зуміла пройти команди з вищої ліги на попередніх стадіях, та й сьогодні продемонстрували хорошу гру. Не дивлячись на те, що ми виграли 4:1, матч був напруженим, але, напевно, позначилася майстерність і вищий технічний рівень наших хлопців.

- Результат був забезпечений вже в першому таймі. А що тренер сказав в перерві, щоб мотивувати гравців?

- Олег Романович попросив більше контролювати м"яч і нікуди не поспішати. В принципі, особливої установки не було. А в першому таймі перед нами стояло завдання забити два-три швидкі м"ячі, заспокоїти гру і все узяти в свої руки під повний контроль.

- Курйозний гол щось змінив?

- Не сказав би. На нас він ніяк не вплинув, може, на Тараса Луценко. Подібне буває з кожним, будь-хто може помилитися, тому я б не починав когось засуджувати. Зате у команди суперника з"явилася надія. Вони побігли вперед і хотіли забити ще один м"яч, а 3:2 - це вже "слизький" рахунок.

- А травма колеги вплинула на результат?

- Якщо чесно, не тільки я, але й всі хлопці були в шоці, коли побачили травму Саші. Я вперше в житті спостерігаю подібне. Перші п"ять хвилин після того, що трапилося, я бігав в шоці. Звичайно, це передається і іншим футболістам, стає страшно і просто боїшся, постійно прокручуєш все в голові. Але потім, звичайно, ми відвернулися і знову побігли атакувати.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" розповіли про матч та шок від травми Романчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі