пʼятниця, 31 серпня 2007 10:18

Гравці "Динамо" прокоментували результати жеребкування Ліги чемпіонів

У груповому турнірі Ліги чемпіонів київське "Динамо" зіграє з "Манчестер Юнайтедом", "Ромою" та "Спортингом". Гравці української команди прокоментували результати жеребкування.

Андрій Несмачний, захисник "Динамо":

- Результати жеребкування вважаю цілком прийнятними. Нам доводилося грати і не з такими суперниками, і обігравали команди сильніші. Пригадати хоч би недавні матчі з "Ромою" у Лізі чемпіонів. Ми обіграли італійців двічі, хоч і тоді римляни були дуже сильні. Отже, зі всіма можна грати і у будь-якої команди можна і потрібно вигравати.

Максим Шацьких, нападаючий "Динамо":

- Нормальне жеребкування. Згадуються ігри з "Манчестером", коли у Києві ми грали на рівних з англійцями, а у гостях програли з мінімальним рахунком. І з "Ромою" доводилося грати. Єдина невідома нам команда – це "Спортинг".

- Як вважаєш, донецькому "Шахтареві" більше пощастило з жеребкуванням?

- Гадаю, у "Шахтаря" трохи легша група, хоча б за назвами. Але і донецьким футболістам буде непросто у матчах групового турніру. Думаю, у нас з ними однакові шанси пробитися у плей-офф Ліги чемпіонів.

Мар"ян Маркович, захисник "Динамо":

- Нам дісталася дуже важка група. Чого тільки коштує англійський "Манчестер Юнайтед". Англійців я вважаю фаворитом наший групи. Ми ж разом з "Ромой" і "Спортингом" боротимемося за друге місце. Думаю, нам під силу обіграти своїх опонентів і вийти в 1/8 фіналу турніру.

Бадр Ель Каддурі, захисник "Динамо":

- На даний момент всі у групі мають однакові шанси на проходження у наступне коло. У основному раунді Ліги чемпіонів грають сильні клуби Європи, і до кожної команди потрібно ставитися з повагою. Шанси у нас, вважаю, непогані, але кожна команда у наший групі може піднести сюрприз.

Владислав Ващук, захисник "Динамо":

- Вважаю, у нас реальні шанси на вихід у плей-офф. З тим же "Манчестером" ми грали, з "Ромою" також грали і обігрували італійців. Португальський "Спортинг" - швидка технічна команда, але і з ними, думаю, при належному настрої можна грати і обігрувати. Ближче знайомитимемося також і з цією командою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" прокоментували результати жеребкування Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі