четвер, 10 лютого 2011 15:12

Гравці "Бешикташа" побилися у роздягальні

Гравці "Бешикташа" побилися у роздягальні

Колишній гравець київського "Динамо" Флорін Чернат, який виступає за турецький "Карабюкспор", поділився враженнями від нинішньої гри майбутнього суперника киян, "Бешикташа", в чемпіонаті Туреччини.

"Моя команда зустрічалася з "Бешикташем" у Стамбулі зовсім недавно, в суботу, 5 лютого (матч закінчився з рахунком 1:1). Правда, проти нас не грав Гуті, а Куарежма вийшов лише в другому таймі, але всі інші новачки команди - Алмейда, Сімао, Фернандеш - були в строю.

Мушу сказати, у нас були дуже хороші шанси перемогти. Тільки в першому таймі могли забити три м'ячі, для цього були стовідсоткові можливості. Але відзначилися ми після перерви, після чого суддя не призначив "чистий" пенальті у ворота "Бешикташа" і не дав суперникові червону картку. Ви самі розумієте, все-таки "Бешикташ" грав удома ... А долю матчу вирішив наш автогол.

У них хороша команда. Може, просто вирішили, що такий маленький клуб, як наш, зможуть обіграти однією ногою ... Але не тут-то було. У них дійсно, зараз проблеми. В останньому матчі наші роздягальні були по сусідству, і я знаю, що їхні гравці побилися. Після матчу були чутні дуже гучні крики. Одним словом, атмосфера і мікроклімат в команді дуже погані.

У турків слабка оборона а от атака дуже сильна. Їх головний гравець - диригент Гуті. Якщо він не вийде на поле, у "Бешикташа" може нічого не вийти. Навколо нього будується вся гра.

Всі три воротарі у "Бешикташа" - не дуже. У Туреччині всі говорять, що вони слабкі. Але це не важливо. Повторюся, якщо на полі буде Гуті, потрібно буде йому приділити багато уваги. Він вирішує все", - цитує Черната офіційний сайт київського "Динамо".

Нагадаємо, перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 17 лютого на стадіоні "Іноню" в Стамбулі, початок - о 20:00. Друга зустріч команд відбудеться у четвер, 24-го лютого в Києві. Початок о 22.05.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Бешикташа" побилися у роздягальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі