середа, 23 січня 2008 17:04

Гравці "Арсенала" побилися на полі

Гравці "Арсенала" побилися на полі
Під час вчорашнього матчу Кубка ліги між "Арсеналом" і "Тоттенхемом" гравці "канонірів"  Ніклас Бендтнер і  Еммануель Адебайор сильно посварилися один з одним.

Бендтнер, на рахунку якого автогол, заявив, що гравець збірної Того вдарив його головою.

Капітан "Арсенала" Вільям Галлас спробував втрутитися і зупинити бійку, але замість цього сам опинився віч-на-віч з розлюченим данцем. В результаті, в справу втрутився суддя Говард Уебб і відновив порядок на полі.

Сам арбітр повідомив, що не бачив епізод від початку до кінця, тому для розслідування йому будуть потрібні відеозаписи.  Якщо Уебб вирішить, що за ці дії, якби він їх помітив, повинні були послідувати якісь покарання, наприклад, червона картка, вони будуть застосовані заднім числом.

Капітан "канонірів" Галлас відмовився називати винних: "Я не знаю, що трапилося. Думаю, всі були засмучені рахунком і дуже нервували. Вони знають, що зробили помилку. Може, вони самі поговорять з босом і все пояснять. Ми вийшли з себе. Іноді деяким гравцям важко буває зберігати спокій. Ми перенервували, але ми повинні вчитися на таких помилках".

Як відомо, "Арсенал" програв "Тоттенхему" 1:5 і вилетів з турніру

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Арсенала" побилися на полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі