вівторок, 25 вересня 2018 19:01

Гравці побили арбітра за призначення пенальті

 

Незвичайний випадок трапився в матчі другої ліги Індонезії між командами "Персегрес" і "Персіва". На 78-й хвилині матчу арбітр поставив спірний пенальті в ворота гостей.

Гравці масово побігли до судді, щоб висловити своє невдоволення. У захисника гостей Сяхрула Мустофи не витримали нерви, і він прописав рефері кулаком по обличчю. Суддя зрозумів, що йому пора покинути поле, і кинувся тікати, але при спробі врятуватися він отримав підніжку від Мухамеда Ікбалу, а потім і стусан від Аді Сухендри.

У підсумку за рефері вибіг делегат матчу, і повів його в підтрибунне приміщення. Матч таки дограли до кінця, а господарі, які реалізували пенальті, здобули перемогу з рахунком 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоб стати головним арбітром, треба дати хабар у 150 тисяч євро" - колишнього гравця вигнали з суддівства

Схожий випадок трапився і в Україні. Нападник Роман Зозуля вже після фінального свистка підбіг до арбітра і дав тому кілька копняків.

Зараз ви читаєте новину «Гравці побили арбітра за призначення пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі