вівторок, 17 вересня 2019 20:11

Гравці італійського клубу відсвяткували перемогу в лікарні з хворим на лейкемію тренером

Гравці італійського клубу відсвяткували перемогу в лікарні з хворим на лейкемію тренером
Сініша Михайлович бореться з лейкозом

"Болоньї" вирвали перемогу у матчі 3-го туру Серії А над "Брешією" на останніх хвилинах гри з рахунком 4:3 поступаючись по ходу гри 1:3.

Як зізнався після матчу капітан "Болоньї" Родріго Паласіо, надихнула гравців команди на вражаючий камбек саме промова тренера Сініши Міхайловіча. Наставник "россоблу" бореться з лейкемією і саме проходить другий курс хіміотерапії, але все ж зумів поговорити з командою за допомогою засобів зв'язку.

Після цього футболісти завітали в лікарню до свого наставника Сініши Михайловіча передає журналіст Алессіо де Джузеппе у своєму твіттері.

Футболісти "Болонії" підійшли до вікна палати Міхайловіча та почали співати пісні та аплодувати на адресу свого тренера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда українця здобула дебютну перемогу в Серії А

Влітку Михайловичу був поставлений діагноз "агресивна форма лейкемії", і він вже пройшов два курси хіміотерапії. Михайлович не відривався від роботи з командою. Він спостерігає за тренуваннями футболістів через відеозв'язок.

Зараз ви читаєте новину «Гравці італійського клубу відсвяткували перемогу в лікарні з хворим на лейкемію тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі