Ексклюзиви
неділя, 11 листопада 2007 12:54

Гранту запропонували підписати новий контракт з "Челсі"

Лондонський "Челсі" запропонував Аврааму Гранту укласти новий контракт на суму 8,5 млн. фунтів строком на 2,5 роки, інформує www.euro-football.ru.

Ізраїльський фахівець, що прийняв команду після відставки Жозе Моурінью, до цих пір працював за короткостроковою угодою, що було викликане бажанням перевірити, чи здатний він добиватися з командою поставлених цілей. Упевнена гра і добрі результати "аристократів" мабуть остаточно переконали Романа Абрамовича зробити вибір на користь Гранта, з яким у нього давно склалися дружні відносини.

- Аврааму запропонували підписати новий контракт, який повністю відображає його положення в команді, - сказав представник правління клубу. - Грант вивчив договір і не висловив ніяких претензій. Ми розраховуємо, що документ буде підписаний вже наступного тижня.

У Лізі чемпіонів лондонський клуб практично гарантував собі вихід в плей-офф, а в чемпіонаті Англії в останніх матчах отримав 4 перемоги підряд, зберігаючи свої ворота в недоторканності впродовж 5 зустрічей.
Зараз ви читаєте новину «Гранту запропонували підписати новий контракт з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути